Nieuws

Dreams come true…. ?>

Dreams come true….

shanebisutrecht

Shane werd BEST IN SHOW op de internationale tentoonstelling de Utrecht!!

Wat een geweldig weekend in Nieuwegein, Multi Ch Wild Chase des Vauriennes “Shane” mocht weer eens mee en dat vond hij geweldig! Met veel plezier liep hij door de ring en mocht hij de rozet voor BOB in ontvangst nemen van keurmeester Mevr. W. Schrander.

shanebigutrecht

’s Middags won hij de groep onder dhr. J. Schepers en de volgende dag koos mevr. H. Assenmacher hem als Beste van de hele tentoonstelling!! Wat een geweldige ervaring om weer met hem in zo’n mooie line up te mogen staan en wat was ik trots toen de keurmeester Shane koos als haar grote winnaar.

Zijn kinderen deden het ook goed, zij wonnen in Utrecht 4 klassen. American Hot Rod des Vauriennes “Ashton” mag zich nu Nederlands Jeugd Kampioen noemen.

ashtonnjk

Churnwood It’s All Talk “Karma” won haar 2e jeugdpunt, op de tentoonstelling in Hazerswoude won zij tevens het CC.

Karmacchwoude

Zelf zijn we niet naar Luxemburg geweest, maar onze Americanized des Vauriennes “Kensi” mocht met Renee Hubregtse mee. Zij showde Kensi niet alleen naar de jeugdtitel maar ook naar beste teef. Dankjewel RenĂ©e jullie zijn een super team!

kensiljk

Tijd voor een update! ?>

Tijd voor een update!

Inmiddels is het alweer maart en de laatste update alweer een tijdje geleden….maar we hebben niet stil gezeten! Zowel Shane als Chase waren uitgenodigd voor de prestigieuze Hond van het Jaar show, beiden deden het geweldig. Shane zat uiteindelijk in de final selectie van 6 schitterende honden in groep 8. Super, super trots!

_MG_1112

Het showjaar begon pas echt met een super trip naar Denemarken samen met Laura Loeve van Sierra Blanca’s. Onze zelfgefokte mannen en Deense dames hebben het super gedaan en het was super gezellig…voor herhaling vatbaar!

Multi Ch Time Chaser des Vauriennes “Chase” werd op zaterdag Best of Breed en 3e BIS en is daarmee ook Deens Kampioen, op zondag werd hij Beste Reu. Hij won beide dagen ook het Club CC.

_MG_1102

Churnwood It’s All Talk “Karma” werd op zaterdag reserve beste teef achter haar moeder met het JCC en CC en op zondag zelfs BOB! Op zaterdag werd zij Reserve BIS junior en op zondag 4e BIS junior.

_MG_1242

Tegelijkertijd werd Ch. Bushwacker Gregory’s Girl at Highclare “Fable” uitgebracht op de tentoonstelling in Eindhoven door Naomi van Mourik, hier won zij het CAC-CACIB en BOS!

fubsskampioen

Tijdens het Brabants Rashondenfestival werd onze kleine Karma Beste Teef, Fable Reserve Beste Teef en Shane Reserve Beste Reu. Shane ontving tevens de jaarprijs voor zijn titel!

Op 10 maart reisden wij weer af naar Birmingham voor Crufts en natuurlijk om Fable weer te herenigen met haar eigenaresse Gill Tully. Fable heeft een geweldige tijd gehad in Nederland en wij hebben ervan genoten! Ze keert terug als Ned Ch Bushwacker Gregory’s Girl at Highclare KS’15 Bsgr’15 BnlxW’15 BelW’15! Als afsluiting behaalden we op Crufts samen een mooie 4e plaats, haar vriendje Shane werd geselecteerd in de open klasse maar niet geplaatst.

metfubbs